Sivu päivitetty:
katso ajankohtaista
 
Digitaalista aineistoa verkkoon helposti saataville (Arkistomateriaalin digitointiprojekti)
Suomen Sukuhistoriallinen yhdistys ry (SSHY) on vuonna 2004 perustettu valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää sukututkimusta, tallentaa sukututkimuksessa tärkeää arkistomateriaalia ja julkaista sitä digitaalisessa muodossa internetissä.

SSHY:n digitointiprojekti (Digiarkisto) mahdollistaa arkistomateriaalin tutkimisen internetin välityksellä. Sivuiltamme löydät digitoituja lähdeaineistoja. Yli 125 vuotta vanhat mikrofilmeiltä ja -korteilta kuvatut kirkonkirjat ovat kaikkien vapaasti tutkittavina.

Jäsenemme voivat tutkia SSHY:n jäsenkuvatietokannasta muun muassa vanhempia ja uudempia kirkonkirjoja, tuomiokirjoja, läänintilejä, sotilasrullia, matrikkeleita jne.

Julkisten sivujemme kuvien käyttö on vapaata. Huomioithan, että jäsensivujen aineisto on vain jäsenistölle, eikä sen aineistoa saa kopioida yleiseen käyttöön. Jäsensivujen materiaalin käyttö julkaisuissa on rajoitettua. Lähde on syytä mainita niin jäsensivujen kuin kaikille avointa aineistoa käytettäessä. Lisätietoja saat yhdistyksestämme info (at) sukuhistoria.fi ja sivustomme Usein kysyttyä-osiosta.

Ajankohtaista
SSHY - Digitaalista aineistoa mikrofilmeiltä, mikrokorteilta ja alkuperäisaineistosta

Mikrofilmiotos ja kuva alkuperäislähteestä
Digiarkiston seurakuntamäärän, kuvamäärän, kirjamäärän ja jäsenmäärän kehitys.