Viestien kirjoittamisesta

Täällä voit jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Muistathan kuitenkin asiallisen käytöksen!
Avatar
jani
Ylläpitäjä
Viestit: 1251
Liittynyt: 09.08.2006 00:16
Paikkakunta: San Jose

Viestien kirjoittamisesta

Viesti Kirjoittaja jani » 20.10.2006 02:08

Hei kaikki!

Aikaisemmin ilmoitin, että Taukotuvassa ja Testifoorumilla voi kirjoittaa viestejä ilman rekisteröitymistä. Viime aikoina ovat roskapostittajat tämän huomanneet ja sen johdosta foorumille on alkanut tulla roskapostia. Tästä syystä olen joutunut poistamaan näiltäkin foorumeilta ei-rekisteräityneiden kirjoitusoikeuden.

Viestien lukeminen onnistuu edelleen ilman rekisteröitymistä, mutta niihin ei siis voi vastata ennen kuin on rekisteröitynyt. Muistattehan, että rekisteröityminen ei edellytä SSHY:n jäsenyyttä, kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan foorumillamme!
----- Jani Koski -----

Avatar
Ilpo
Viestit: 144
Liittynyt: 23.09.2006 20:29
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ilpo » 20.10.2006 12:57

Tämä on hyvä uudistus. Internet oli syntyaikoinaan 1980-luvun lopussa ihmeellinen ja vapaa hienous. Sitten kun se saavutti suuret massat, tuli mukaan ikäviäkin puolia.

Mutta niinhän se on ollut aina. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Jos ei ymmärrä vastuutaan, joudutaan vapautta rajoittamaan. :P

Odotetaan vielä, että Afrikka ja Aasia saavat yhtä hyvät tietoliikenneyhteydet kuin meillä länsimaissa on. Siis jokaisessa bambumajassa internet-yhteydet. Onneksi kasvu ei ole rajatonta. Jotkut puhuvat jo Internetin hajoamisesta pienempiin osiin. Kellä on kristallipallo, ennustakoot, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Vastaa Viestiin