Bli medlem


Vill du medverka i vår förenings verksamhet eller stöda oss? Bli medlem i Finlands Släkthistoriska Förening och var med i ett projekt som skapar en ny typ av miljö för släktforskningen.

Genom att bli medlem kan du njuta av medlemsförmåner, till exempel 100-125 -åriga kyrkoarkiv, digitaliserade länsräkenskaper, militärrullor och domböcker samt användarvänliga innehållsförteckningar.

Fyll i formuläret och ett inbetalningskort för medlemsavgiften skickas via e-post. Du kommer att få ett inbetalningskort för anslutnings- och medlemsavgiften. Vid anslutningen betalar du 27 euro och efter det får du årligen räkningen för medlemsavgiften.

Efter betalningen får du ett meddelande med bekräftelse om medlemskapet, anvisningar om medlemssidorna samt ditt medlemsnummer, som också fungerar som digitaliserarens ID.

Om du har frågor som rör medlemsavgifter, kan du kommunisera direkt med kassören genom att skicka ett e-post till rahastonhoitaja (at) sukuhistoria.fi.

Om du vill, kan du också betala med PayPal, men PayPal-sidorda är bara på engelska. Glöm inte att använda referensnummer! Om du behöver hjälp med betalningen kontakta oss per e-post.