SSHY ry. - Hallitus 2023
Sami Lehtonen Puheenjohtaja Sami Lehtonen
Diplomi-insinööri, historian harrastaja ja sukututkija. Harrastus alkoi jo aivan 80-luvun lopulla, jolloin laadin ensimmäiset sukupuuni. Mukana SSHY:n toiminnassa olen ollut jo vuodesta 2005. Olen kotoisin Janakkalasta, syntymässä kävin Hämeenlinnassa ja opiskelemassa Lappeenrannassa, jonka jälkeen Espoossa vietin 20 vuotta elämästäni. Sittemmin palasin juurilleni Janakkalan Tervakoskelle. Omat kiinnostuksen kohteeni ovat erityisesti Kanta-Hämeen alue, pappissuvut ja keskiaikainen aateli. Olen kirjoittanut sukuartikkeleita mm. Vanajan varsilta, Markkulan suku, Janakkala ennen ja nyt sekä Genos -julkaisuihin.

Simo Lindberg Varapuheenjohtaja Simo Lindberg
Koulutukseltani olen tietoliikenneinsinööri (B.Sc) ja ammattinimikkeeni tällä hetkellä ICT-konsultti. Oma aktiivinen harrastukseni alkoi 2010. Karkeasti 3/4 juuristani löytyy Itä-Uudeltamaalta ja Päijät-Hämeestä. Pääosin Lapinjärveltä, Orimattilasta ja Pukkilasta. Loput länsirannikolta, Uudeltamaalta ja Ruotsista. Näitä alueita tutkin edelleen aktiivisesti laajentaen puun muita haaroja. Autan myös aktiivisesti muita juuristaan kiinnostuneita.

Eija Liitiäinen Rahastonhoitaja Eija Liitiäinen
Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut sukututkimuksesta, mutta varsinaisen oman aktiivisen tutkimisen aloitin 1900-luvun lopulla. Sukujuuriani löytyy Hämeestä, Savosta, Satakunnasta, Varsinais-Suomesta, Pirkanmaalta, Ruotsista sekä myös Kymenlaaksosta ja Uudeltamaalta. Tutkimukseni ulottuvat lähes koko maan alueelle, koska tutkin myös muiden juuria kuin omiani. Vanha ruotsi on vahvuuteni. Olen käynyt koulua Suomen lisäksi Yhdysvalloissa ja Ruotsissa ja opiskellut Helsingin yliopistossa radiokemistiksi.

Jani Koski Jäsen Jani Koski
Oma sukututkimusharrastukseni alkoi 1997 kun taatani syntymäseurakunta ilmestyi Hiskiin. Sieltä hain vauvakirjaani kirjattuja isoisovanhempia ja löysinkin. Seurakunnasta saatu selvitys varmisti löydetyn parin oikeaksi ja matka jatkui kirjaston sukututkimusoppaan avulla Kansallisarkistoon jossa tutuksi tulivat rippikirjat. Sillä matkalla ollaan edelleen... Syntyisin olen Järvenpäästä, mutta juureni löytyvät Pirkanmaan ja Satakunnan ohella myös Keski-Pohjanmaalta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Päijät-Hämeestä sekä Uudeltamaalta. SSHY:n toiminnassa olen ollut mukana suunnitteluvaiheesta saakka, ensin tuon taatan syntymäseurakunnan digitoijana ja myöhemmin kuvatietokannan päivittäjänä. Koulutukseltani olen laboratorioanalyytikko, mutta viimeiset 15-vuotta olen tehnyt IT-hommia. Omaa sukuani olen jatkanut Piilaaksossa, asun vaimoni ja 3 lapsemme kanssa San Josessa.

Peter Ragnvaldsson Jäsen Peter Ragnvaldsson
Jag har hållit på med släktforskning sedan ca. 10-års åldern men den egentliga arkivforskningen började jag för ca. 35 år sedan. Mina närmaste rötter finns i Nyland, Tavastland, Savolax, Karelen, Harrien (Estland), Mecklenburg (Tyskland) och Ryssland. Mera avlägsna rötter finns dessutom i Uppland, Närke, Västergötland, Skåne och Halland. Äldre rötter finns i större delen av Europa. Till utbildning är jag fil.mag med historia som huvudämne och arkivkunskap, samt språk som sidoämnen. Jag arbetar som släktforskningslärare och är ordförande för Helsingfors Släktforskare r.f.

Olen ollut sukututkimuksen parissa noin 10-vuotiaasta saakka, mutta varsinainen arkistotutkimus alkoi noin 35 vuotta sitten. Lähimmät juureni ovat Uudeltamaalta, Hämeestä, Savosta, Karjalasta, Harjumaalta (Eesti), Mecklenburgista (Saksa) ja Venäjältä. Kaukaisempia juuria löytyy myös Upplannista, Närkestä, Västergötlannista, Skånesta ja Hallannista. Vielä vanhempia löytyy suuremmasta osasta Eurooppaa. Koulutukseltani olen FM historia pääaineena ja arkistotiede, sekä kielet sivuaineina. Työskentelen sukututkimusopettajana ja olen Helsingfors Släktforskare r.f.:n


Sari Maarit Karjalainen Jäsen Sari Maarit Karjalainen
Sukututkimusta olen harrastanut yli 20 vuotta. Erityisalaani on vienankarjalaiset ortodoksisuvut. Sukujuureni menevät Vuokkiniemen lähikylään Venehjärvelle mummoni kautta. Sukujuureni muilta osin ovat myös lujasti pohjois-pohjanmaalaiset ja kainuulaiset.

Koulutukseltani olen Laskentatoimen merkonomi sekä Lasten-ja nuorten erityisohjaaja. Erityisnuorten- ja lasten ohjaus-ja kasvatustyössä olen työskennellyt pisimpään.Tällä hetkellä ammattini on koulunkäynninohjaaja pienryhmässä ja työskentelen myös sukututkimuksen (sekä perinteinen, että geneettinen) opettajana eri opistoissa, sekä luennoin sukututkimuksesta ja geneettisestä sukututkimuksesta eri tahoille. Lisätietoja minusta löytyy kotisivuiltani.