SSHY ry. - Hallitus 2021
Sami Lehtonen Puheenjohtaja Sami Lehtonen
Diplomi-insinööri, historian harrastaja ja sukututkija. Harrastus alkoi jo aivan 80-luvun lopulla, jolloin laadin ensimmäiset sukupuuni. Mukana SSHY:n toiminnassa olen ollut jo vuodesta 2005. Olen kotoisin Janakkalasta, syntymässä kävin Hämeenlinnassa ja opiskelemassa Lappeenrannassa, mutta sittemmin olen espoolaistunut. Omat kiinnostuksen kohteeni ovat erityisesti Kanta-Hämeen alue, pappissuvut ja keskiaikainen aateli. Olen kirjoittanut sukuartikkeleita mm. Vanajan varsilta, Markkulan suku, Janakkala ennen ja nyt sekä Genos -julkaisuihin.

Ari Vesalainen Varapuheenjohtaja Ari Vesalainen
Olen harrastanut sukututkimusta reilut 10 vuotta ja olen ollut kiinnostunut historiasta aina kouluikäisestä asti. Olen syntynyt Mäntyharjulla ja käytännössä kaikki esivanhempani ovat sieltä kotoisin muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta. Olen Vantaan Seudun sukututkijoiden jäsen ja toimin sen puheenjohtajana vuosina 2014-2019. Minua kiinnostaa erityisesti tavallisten ihmisten historia ja heidän selviämisensä historian suurissa myllerryksissä. Opiskelin tietojenkäsittelyoppia ja matematiikkaa Helsingin yliopistossa ja toimin tällä hetkellä Program Managerina ICT-alueella.

Eija Liitiäinen Rahastonhoitaja Eija Liitiäinen
Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut sukututkimuksesta, mutta varsinaisen oman aktiivisen tutkimisen aloitin 1900-luvun lopulla. Sukujuuriani löytyy Hämeestä, Savosta, Satakunnasta, Varsinais-Suomesta, Pirkanmaalta, Ruotsista sekä myös Kymenlaaksosta ja Uudeltamaalta. Tutkimukseni ulottuvat lähes koko maan alueelle, koska tutkin myös muiden juuria kuin omiani. Vanha ruotsi on vahvuuteni. Olen käynyt koulua Suomen lisäksi Yhdysvalloissa ja Ruotsissa ja opiskellut Helsingin yliopistossa radiokemistiksi.

Riitta Kokko-Parikka Jäsen Riitta Kokko-Parikka
Olen aloittanut sukututkimusharrastuksen 1990-luvun alkupuolella. Sukujuureni ovat pääosin Kärkölässä, Orimattilassa ja Mäntsälässä. Selvitettyäni omat juureni heti alkajaisiksi olen sittemmin tutkinut ystävien ja tuttavien sukuja etupäässä Hämeessä ja Uudellamaalla. Liityin Lahden seudun sukututkijat ry:n jäseneksi 1990-luvun puolivälin tienoilla ja vuosituhannen vaihteessa toimin sen hallituksessa jäsensihteerinä. Toistamiseen tulin yhdistyksen hallitukseen v. 2015 ja olin neljä vuotta sihteerinä ennen vuonna 2019 alkanutta puheenjohtajuuttani. Olen koulutukseltani HSO-sihteeri ja olen myös opiskellut kulttuurihistoriaa Turun avoimessa yliopistossa. Työskentelen Suomen Lottaperinneliitto ry:n pääsihteerinä Helsingissä. Olen myös Lottamuseon Lottaperinneyhdistys ry:n puheenjohtaja, Tuisku-Camenaeus sukuseura ry:n hallituksen jäsen, Suomen Sotaveteraaniliiton perinnetoimikunnan jäsen sekä VETRES Keski-Uusimaan Valtuuskunnan jäsen.

Jani Koski Jäsen Jani Koski
Oma sukututkimusharrastukseni alkoi 1997 kun taatani syntymäseurakunta ilmestyi Hiskiin. Sieltä hain vauvakirjaani kirjattuja isoisovanhempia ja löysinkin. Seurakunnasta saatu selvitys varmisti löydetyn parin oikeaksi ja matka jatkui kirjaston sukututkimusoppaan avulla Kansallisarkistoon jossa tutuksi tulivat rippikirjat. Sillä matkalla ollaan edelleen... Syntyisin olen Järvenpäästä, mutta juureni löytyvät Pirkanmaan ja Satakunnan ohella myös Keski-Pohjanmaalta, Keski-Suomesta, Kymenlaaksosta, Päijät-Hämeestä sekä Uudeltamaalta. SSHY:n toiminnassa olen ollut mukana suunnitteluvaiheesta saakka, ensin tuon taatan syntymäseurakunnan digitoijana ja myöhemmin kuvatietokannan päivittäjänä. Koulutukseltani olen laboratorioanalyytikko, mutta viimeiset 15-vuotta olen tehnyt IT-hommia. Omaa sukuani olen jatkanut Piilaaksossa, asun vaimoni ja 3 lapsemme kanssa San Josessa.

Simo Lindberg Jäsen Simo Lindberg
Koulutukseltani olen tietoliikenneinsinööri (B.Sc) ja ammattinimikkeeni tällä hetkellä ICT-konsultti. Oma aktiivinen harrastukseni alkoi 2010. Karkeasti 3/4 juuristani löytyy Itä-Uudeltamaalta ja Päijät-Hämeestä. Pääosin Lapinjärveltä, Orimattilasta ja Pukkilasta. Loput länsirannikolta, Uudeltamaalta ja Ruotsista. Näitä alueita tutkin edelleen aktiivisesti laajentaen puun muita haaroja. Autan myös aktiivisesti muita juuristaan kiinnostuneita.

Peter Ragnvaldsson Jäsen Peter Ragnvaldsson
Jag har hållit på med släktforskning sedan ca. 10-års åldern men den egentliga arkivforskningen började jag för ca. 35 år sedan. Mina närmaste rötter finns i Nyland, Tavastland, Savolax, Karelen, Harrien (Estland), Mecklenburg (Tyskland) och Ryssland. Mera avlägsna rötter finns dessutom i Uppland, Närke, Västergötland, Skåne och Halland. Äldre rötter finns i större delen av Europa. Till utbildning är jag fil.mag med historia som huvudämne och arkivkunskap, samt språk som sidoämnen. Jag arbetar som släktforskningslärare och är ordförande för Helsingfors Släktforskare r.f.

Olen ollut sukututkimuksen parissa noin 10-vuotiaasta saakka, mutta varsinainen arkistotutkimus alkoi noin 35 vuotta sitten. Lähimmät juureni ovat Uudeltamaalta, Hämeestä, Savosta, Karjalasta, Harjumaalta (Eesti), Mecklenburgista (Saksa) ja Venäjältä. Kaukaisempia juuria löytyy myös Upplannista, Närkestä, Västergötlannista, Skånesta ja Hallannista. Vielä vanhempia löytyy suuremmasta osasta Eurooppaa. Koulutukseltani olen FM historia pääaineena ja arkistotiede, sekä kielet sivuaineina. Työskentelen sukututkimusopettajana ja olen Helsingfors Släktforskare r.f.:n