SSHY ry.

Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä (PDF) tai täältä (html).

Yhdistyksen hallitus on seuraava.

Yhdistyksen toiminnanjohtajan yhteystiedot.

Yhdistyksen toiminnan virstanpylväistä on oma kertomus.

Yhdistyksen jäsenmäärän kehitys näkyy tässä kuvassa.

Kirjastoille, sukututkimusyhdistyksille ja tapahtumiin jaettavaksi tarkoitetun esitteen löydät täältä (englanniksi täältä ja ruotsiksi täältä). Tulosta esite kaksipuolisena ja taita A4-arkki kahtia niin, että logolla varustettu sivu tulee esitteen kansilehdeksi.

Suomen Sukututkimusseura on julkaissut lokakuussa 2021 tietosuojaohjeistuksen "Vastuullinen henkilötietojen käsittely sukututkimuksessa". Siinä perehdytään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen soveltamiseen erilaisissa sukututkimustilanteissa.

Tietosuojavaltuutettu on hyväksynyt sukututkimustoimialan käytännesäännöt. Ne kirjoitettiin työryhmässä, johon osallistui Suomen Sukututkimusseura, Sukuseurojen Keskusliitto ja Suomen Sukuhistoriallinen yhdistys.

Maamme valtakunnallisesti toimivat sukututkimusjärjestöt, Suomen Sukututkimusseura ja Suomen Sukuhistoriallinen yhdistys ovat antaneet yhteisen julkilausuman vastuullisuudesta sukututkimuksessa.

Joulukuussa 2021 SSHY julisti yhdessä kolmen muun valtakunnallisen sukuharrastusjärjestön kanssa kansalliseksi Sukututkimuksen päiväksi 11.4. Julistus on luettavissa täältä. .