- CapturePerfect asennus

Sivu päivitetty

Sshy:n kotisivulle

Ohje CapturePerfect skannausohjelman asennukseen

Alkuun

CapturePerfect, Asennusohje kirjastoille jne.

Ohjelman saa ladattua osoitteesta http://software.canon-europe.com/products/0010479.asp. (Ohjelma on ilmainen)

Ensiksi asennetaan ISIS & TWAIN Driver V1.6. Käynnistä kone uudelleen.

Toiseksi asennetaan CapturePerfect v1.063. Käynnistä kone uudelleen.

HUOMIOITAVAA

Jos koneessa on vanhoja CP-asennuksia poista ne huolellisesti ennen uudelleen asennusta

Älä asenna muita twain-ajureita skannauskoneeseen.

Emme suosittele pysyvää verkko-yhteyttä skannauskoneisiin (väärinkäytöksiä)

Suositeltava pc:n teho skannaukseen on P4, 512Kt tai parempi. dvd-rw ja usb 2.0

Ohje on Canon MS 800II-skannerille. Canonin sivuilta löytyy muihin vastaaviin ajurit.

Copyright © SSHY 2004-2005