Sivu 1/1

Viestien kirjoittamisesta

Lähetetty: 20.10.2006 02:08
Kirjoittaja jani
Hei kaikki!

Aikaisemmin ilmoitin, että Taukotuvassa ja Testifoorumilla voi kirjoittaa viestejä ilman rekisteröitymistä. Viime aikoina ovat roskapostittajat tämän huomanneet ja sen johdosta foorumille on alkanut tulla roskapostia. Tästä syystä olen joutunut poistamaan näiltäkin foorumeilta ei-rekisteräityneiden kirjoitusoikeuden.

Viestien lukeminen onnistuu edelleen ilman rekisteröitymistä, mutta niihin ei siis voi vastata ennen kuin on rekisteröitynyt. Muistattehan, että rekisteröityminen ei edellytä SSHY:n jäsenyyttä, kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan foorumillamme!

Lähetetty: 20.10.2006 12:57
Kirjoittaja Ilpo
Tämä on hyvä uudistus. Internet oli syntyaikoinaan 1980-luvun lopussa ihmeellinen ja vapaa hienous. Sitten kun se saavutti suuret massat, tuli mukaan ikäviäkin puolia.

Mutta niinhän se on ollut aina. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Jos ei ymmärrä vastuutaan, joudutaan vapautta rajoittamaan. :P

Odotetaan vielä, että Afrikka ja Aasia saavat yhtä hyvät tietoliikenneyhteydet kuin meillä länsimaissa on. Siis jokaisessa bambumajassa internet-yhteydet. Onneksi kasvu ei ole rajatonta. Jotkut puhuvat jo Internetin hajoamisesta pienempiin osiin. Kellä on kristallipallo, ennustakoot, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.