Sivu 1/1

Joskus meinaa mennä kuppi nurin

Lähetetty: 01.02.2012 14:49
Kirjoittaja skarpskytte
Kun noita parannusehdostuksia näköjään pukkaa tuola pitkin foorumia niin lisäämpä minäkin yhden: Pysytään aiheessa.
Jos otsikko on "Toiminnajohtaja aloittaa sshy:ssä" niin se on sen ketjun aihe. Jotkin nettisivujen asettelun muutosehdotukset jonkun muun otsikon alle tai sitten oma uusi otsikko. Ja tarkoitan tällä muitakin kirjoituksia tällä palstalla. Onko niin vaikea pysyä aiheessa ja löytää vaikka jotain positiivista sanottavaa uudelle toiminnajohtajalle hänen ystävällisesti esitellessä itsensä?
Ja yleisestikin ottaen, ärsyttää toi jatkuva kritisonti millon mistäkin asiasta. Jos hommaa tehdään vapaahtoisvoimin lähes ja tunteja laskematta niin ollaan sitten vaatimassa millon mitäkin. Mitäs jos nautittaisiin tästä harrastuksestamme ja koitettas olla vähän positiivisempia, oli sitten palsta mikä hyvänsä? Ja mitä siihen etusivuun tulee, se on toimiva rakenne, palvee aivan hyvin käyttäjäänsä. Ja kumpaa kirjoittaja tarkoitti, tätä foorumin etusivua vai yhdistyksen kotisivujen etusivua, sekin jäi vähän epäselväksi. Ja aivan sama montako vuotta sitä tietokonetta on käyttänyt. Olen minäkin käyttänyt 23 vuotta, mutta mitä sillä on tekemistä minkään kanssa. Päivisin käyn useilla eri nettisivustoilla ja eri foorumeilla ja niihin verrattuna mitään huomautettavaa ei näistä sshy:n sivuista ole. Kivat ja toimivat. Piste. Ja kun nyt oikein ärsyttää kaikki, niin pakko mainita, että jos joku kysyy jotain neuvoa, niin ellet tiedä, älä vastaa. Ei se kysyjä tarvitse mitään puoli ilkeää kommenttia vaan neuvon millä päästä eteenpäin. Tätä tapahtuu tääläkin, onneksi tosin vähemmän kuin esim. sukuhakurissa. Toisaalta ymmärrän kyllä että joskus jonkun on pakko jotain lohkaista, mutta syy on varmaan siinä, että ihmisten oma-aloitteisuus on nykyään katoava luonnovara, ei viitsitä lukea kirjoista, käydä kursseilla tai muutenkaan hankkia sitä perustietämystä vaan heitetään kysymykset muitten ratkaistavaksi/etsittäväksi ja se ärsyttänee monia jotka hiljaa puurtavat ja tekevät töitä että asiat selviäisi. On minullakin asioita joita en tiedä, mutta sen tiedän että töitä teen asian ratkaisemiseksi ennen kuin kysymykseni palstalle heitän ja silloin oikeasti toivon että saan apua enkä mitään muuta. No, eiköhän tämä tästä kun pahimmat höyryt sai päästää.

Re: Joskus meinaa mennä kuppi nurin

Lähetetty: 01.02.2012 15:48
Kirjoittaja JaskaS
Miksei täällä ole Facebookin kaltaista Tykkää-nappulaa? Em. skarpskytten viesti ansaitsisi painalluksen :D

:) Jaska

Re: Joskus meinaa mennä kuppi nurin

Lähetetty: 13.02.2012 11:07
Kirjoittaja jokkel
Symboolinen "tykkää" painallus :D
Skarpskytte toi esiin oikeastaan ainoan tässä harrastuksessa harmittavan asian (kirkkohallituksen temppuja ei lasketa) :!: . Käyn lukemassa päivittäin kolmea "alan" keskustelupalstaa. Vähiten häiriköitä lienee täällä. Sukufoorumilla häiriköivät toisinaan nämä "oikeat" :shock: tutkijat, sukuhakurissa ilmenee eniten lapsellisia vastaajia. Viimemainittu johtunee luvasta kirjoittaa osittain tuntemattomana. (Nämä henkilöt eivät tiedä, että koneen IP-osoite tallentuu palvelimelle).
Toivottavasti täältä löytyy jollakin aikaa siivota näitä sivuja tarvittaessa. Tässä asiassa kannatan sensurointia.

Re: Joskus meinaa mennä kuppi nurin

Lähetetty: 13.02.2012 14:42
Kirjoittaja EevaH
Tykkää kans!

Re: Joskus meinaa mennä kuppi nurin

Lähetetty: 18.03.2012 13:37
Kirjoittaja Kaisa Nurhonen
Minulta meni, joten lopetan tämän keskustelufoorumin luvun ja kirjoittelun. En kirjoita muuallekaan enkä käy misään muallakaan ja pysyn visusti omassa sängyssäni. Susiin ja lampaisiin ryhdytään erottelemaan!