Sivu 1/1

Sukutiedot DVD:lle

Lähetetty: 26.07.2010 19:28
Kirjoittaja aima
Ajattelin, että tallentaisin sukukirjan tapaisen esityksen DVD:lle. Olisiko kenelläkään antaa neuvoja, miten siitä saisi toimivan kokonaisuuden. Käytössäni on FrontPage WWW-sivunteko-ohjelma, voisikohan sillä väkertää jonkinlaisen esityksen. Silloin se avautuisi selaimella, joka kaikilla on koneessaan. PDF-tiedosto olisi myös tietenkin hyvä, mutta silloin eivät linkit toimi. Mikä muu huokea tai peräti ilmainen ohjelma sopisi parhaiten tällaisen esityksen tekoon? Minkäänlaista multimedia-esitystä en ole tekemässä. Levyä pitäisi voida lukea myäs Macissa ja Linuxsissa.

Neuvoista kiittäen
-aima-

Re: Sukutiedot DVD:lle

Lähetetty: 28.07.2010 14:43
Kirjoittaja Kaisa Nurhonen
Jatkan kysymystä. Onko jollakulla tietoa, kuka pitää sellaista palvelinta, jolle jo selvittämänsä aineiston voisi tallettaa luettavaksi. Netistähän löytyy sukututkimuksia. En nimittäin ehdi varmaan ennen kuolemaani värkätä kirjoja. Seuraavat asiasta kiinnostuneet voisivat jatkaa nettitietojen perusteella.

Sukujutut-ohjelmalla saa mielestäni tekstin muokatuksi ja kuvat lisätyksi ja eikun suoraan tallennut DVD:lle. Sen minäkin olen osanuut, vaikka olen melko tumpelo tietsikan kanssa.