Sukutiedot DVD:lle

Täällä voit jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Muistathan kuitenkin asiallisen käytöksen!
aima
Viestit: 23
Liittynyt: 23.08.2009 20:07

Sukutiedot DVD:lle

Viesti Kirjoittaja aima » 26.07.2010 19:28

Ajattelin, että tallentaisin sukukirjan tapaisen esityksen DVD:lle. Olisiko kenelläkään antaa neuvoja, miten siitä saisi toimivan kokonaisuuden. Käytössäni on FrontPage WWW-sivunteko-ohjelma, voisikohan sillä väkertää jonkinlaisen esityksen. Silloin se avautuisi selaimella, joka kaikilla on koneessaan. PDF-tiedosto olisi myös tietenkin hyvä, mutta silloin eivät linkit toimi. Mikä muu huokea tai peräti ilmainen ohjelma sopisi parhaiten tällaisen esityksen tekoon? Minkäänlaista multimedia-esitystä en ole tekemässä. Levyä pitäisi voida lukea myäs Macissa ja Linuxsissa.

Neuvoista kiittäen
-aima-

Kaisa Nurhonen
Viestit: 728
Liittynyt: 07.03.2010 15:56

Re: Sukutiedot DVD:lle

Viesti Kirjoittaja Kaisa Nurhonen » 28.07.2010 14:43

Jatkan kysymystä. Onko jollakulla tietoa, kuka pitää sellaista palvelinta, jolle jo selvittämänsä aineiston voisi tallettaa luettavaksi. Netistähän löytyy sukututkimuksia. En nimittäin ehdi varmaan ennen kuolemaani värkätä kirjoja. Seuraavat asiasta kiinnostuneet voisivat jatkaa nettitietojen perusteella.

Sukujutut-ohjelmalla saa mielestäni tekstin muokatuksi ja kuvat lisätyksi ja eikun suoraan tallennut DVD:lle. Sen minäkin olen osanuut, vaikka olen melko tumpelo tietsikan kanssa.

Vastaa Viestiin