Varatut kirjat

Digitoimisesta keskusteluun tarkoitettu foorumi.
Marjaana
Viestit: 126
Liittynyt: 03.12.2006 21:58
Paikkakunta: Oulu

Varatut kirjat

Viesti Kirjoittaja Marjaana » 27.08.2009 21:53

Koska aika-ajoin tulee kyselyitä pitkään varatuista kirjoista, toivoisin, että varaajat ilmoittaisivat info-osoitteeseen, mikäli ovat estyneitä jatkamaan skannaustyötään. Elämäntilanteet vaihtelevat kaikilla, joten on täysin ymmärrettävää, että suunnitelmiin voi tulla muutoksia.
On myös täysin ymmärrettää, että varsinkin suurien muutosten sattuessa omaan elämään, ei ensimmäisenä tule mieleenkään ilmoitella SSHY:lle, ettei syystä tai toisesta pystykään jatkamaan. Jo tehty on silloin riittävästi.
Jos kuitenkin edellämainitun kaltainen tilanne tulee vastaan, pelkkä ilmoitus on riittävä. Mitään selitystä ei tarvitse ilmoittaa. Turhan varauksen poistaminen tulossa-listalta vapauttaa kirjat toiselle halukkaalle skannattaviksi, joten elämäntilanteen muuttuessa hyötyy ehkä myös alkuperäinen varaaja.
Koska päivitän tulossa-listaa vapaa-ajallani ja joskus hyvinkin väsyneenä ja muiden asioiden takia kiireisenä, saattaa listalla roikkua sellaisiakin kirjoja, jotka tosiasiassa ovat jo netissä. Pyrin poistamaan ne heti huomattuani ja sopivana aikana. Uudet varaukset pyrin laittamaan mahdollisimman pian, yleensä muutaman päivän kulueesa. Jos näin ei tapahdu, kannattaa puutteista ja virheistä ilmoittaa info-osoitteeseen.

Terveisin MarjaanaK