Sivu 1/1

Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 17.11.2009 23:04
Kirjoittaja Marjaana
Tärkeä tiedotus aineistoja varanneille.

Poistan vuodenvaihteessa tulossa-listalta kaikki sillä hetkellä yli vuoden vanhat varaukset. Mikäli yli vuoden vanha varauksesi on vielä voimassa, ilmoittaisitko info-osoitteeseen tai suoraan minulle marjaana at sukuhistoria.fi, niin päivitän varauksesi uudelleen.
Näin saadaan listalta pois mahdolliset turhat varaukset, ja joku toinen voi ne ottaa työn alle. Tämä viesti ei ole tarkoitettu painostukseksi eikä hoputtamiseksi. Jatkossakin kannattaa siis ilmoitella, jos työ syystä tai toisesta etenee hitaasti, niin en turhaan poista työn alla olevaa aineistoa eikä tule tehdyksi tuplatyötä.
MarjaanaK

Re: Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 18.11.2009 01:19
Kirjoittaja jani
Muutin tämän pysyväksti tiedotteeksi, jotta se ei hautaudu muiden viestien sekaan. Kiitokset Marjaanalle Tulossa-listan päivittämisestä. Tiedän kokemuksesta, että se ei ole helppoa. Tai on teknisesti helppoa, mutta työmäärä on yllättävän suuri...

Re: Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 29.12.2009 11:12
Kirjoittaja Marjaana
Olen nyt poistanut "Tulossa"-listalta yli vuoden vanhat varaukset. Kävin samalla läpi kaikki muutkin varaukset, joten listan pitäisi olla nyt ajantasalla. Mikäli huomaat, että voimassa oleva varauksesi olisi poistunut listalta, ilmoittaisitko asiasta viipymättä, koska voin palauttaa varauksen helposti ja merkitä sille lisäaikaa.

Onnellista uutta vuotta toivotellen MarjaanaK

Re: Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 14.01.2011 11:34
Kirjoittaja tiitus
Tästedes jos varauksista on kysymistä, niin kyselyt voi laittaa minulle.
Sähköposti on timo at sukuhistoria.fi

-timo-

Re: Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 28.03.2011 10:44
Kirjoittaja tiitus
Tulossa lista päivitetty, virheet ja huomiot voi laittaa sieltä sivun kautta ta sp:lla.
Tässä olis muuten jollekin halukkaalle talkoolaiselle työmaa, hiukan kun osaa html:ää, niin onnistuu. :)

Re: Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 06.04.2011 09:32
Kirjoittaja tiitus
Lista päivitetty.

Re: Tiedotus aineistoja varanneille - ja varanneilta?

Lähetetty: 21.04.2013 12:03
Kirjoittaja spaavola
Hei,

Olen uusi SSHY:n jäsenenä, joten voin kysyä tyhmiä :(, mutta kysyn kuitenkin. Olen aikeissa digitoida joitain Elimäen rippikirjoja ajan sallimissa puitteissa. Voiko tästä "varauksesta" ilmoittaa muulla tavoin kuin tuon SSHY:n nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta? Onko täällä keskustelufoorumille jotain paikkaa tälle? Hakemistojen tekemiselle ja varaamiselle on paikkansa, mutta eikö vastaava voisi olla myös digitoinnille (eli paikkakunnittain ja aineiston suhteen ilmoittaisi mitä on tekemässä)? Vai enkö vain löytänyt sitä?

Etu olisi siinä, että keskustelufoorumilla voisi joustavammin ilmoittaa, jos varausta ei ole ehtinytkään suunnitellussa ajassa tehdä tai toisaalta ilmoittaa jos pystyy tekemään enemmän kuin on alunperin varannut.

Ja onkohan muuten tuo nettisivujen Tulossa-järjestelmä (tai varausjärjestelmä) ylipäänsä toiminnassa?

Yleiskommenttina sanottava vielä, että SSHY on tehnyt ja tekee erinomaista työtä!

t. SP

Re: Tiedotus aineistoja varanneille

Lähetetty: 13.07.2020 23:19
Kirjoittaja tire
Tulossa-sivu
TÄTÄ SIVUA EI TÄLLÄ HETKELLÄ PÄIVITETÄ! Ennen digitoinnin aloittamista on hyvä tiedustella skannattavaksi/kuvattavaksi aiotun aineiston varaustilannetta joko sähköpostitse osoitteesta info (at) sukuhistoria.fi tai keskustelufoorumin Digitoiminen-­osiossa.