- Ohjeet

Sivu päivitetty

Sshy:n kotisivulle

Skannaus mikrofilmiskannerilla

Digiarkistoomme kuvataan aineistoa jossain määrin myös mikrofilmeiltä ja -korteilta. Useissa kirjastoissa on työasema, jossa on tarvittavat laitteet ja ohjelmat mikrofilmien skannaamiseen ja kuvien tallentamiseen. Kysy, onko alueesi kirjastoissa tätä mahdollisuutta.

Tarvittaessa laitteisto on myös lainattavissa SSHY:ltä, sillä yhdistyksellämme on skannerin ja tietokoneen sisältäviä työasemia. Voit tiedustella skannereita osoitteesta info (at) sukuhistoria.fi. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti kuvaamaan alkuperäisaineistoa, jos mahdollista.

Tarkempia ohjeita skannaukseen saat yhdistykseltämme info(at)sukuhistoria.fi

Copyright © SSHY 2004-2007