Myheritage etnisyystesti kokemuksia

Täällä voit jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Muistathan kuitenkin asiallisen käytöksen!
TarjaP93
Viestit: 30
Liittynyt: 23.03.2019 12:59

Myheritage etnisyystesti kokemuksia

Viesti Kirjoittaja TarjaP93 » 18.02.2020 21:41

Erityisesti kiinnostaa onko testin tekemisestä seurannut mitään ikävää mainospostia tai pommituksia päivittää tili maksulliseen versioon.
Onko mielipiteesi dnatesteistä muuttunut miten esim. vuosi testin tekemisen jälkeen.

moi
Viestit: 12
Liittynyt: 24.03.2020 11:16

Re: Myheritage etnisyystesti kokemuksia

Viesti Kirjoittaja moi » 30.04.2020 22:01

Juu. Pommitusta tulee sähköpostiin ja aluksi myös puhelimella; ei kannata vastata niin vähitellen loppuu. Toisaalta tuo maksullinenkin on ihan kätevä, sieltä saa useita linkkejä toisiin sukupuihin. Tiedot eivät ole aina oikeita, mutta hyvä opas oikeiden tietojen tarkistukseen. Halvimman kun ottaa niin heti kun tulee joku kiinnostava linkki niin pyydetään päivittämään kalliimpaan. Ei muuta kun kopioimaan annetut tiedot ja etsimään itse! Ei kannata muuten heti ostaa kun on aloittanut ohjelman käytön. Jos hermo pitää katsella mainontaa niin jo parin kuukauden käytön jälkeen hinta tipahtaa jopa 40 prosenttia. Datan 14 päivän ilmaiskokeilukin toimi ja kun en ostanut niin tarjosivat toiset 2 viikkoa ilmaiseksi. En ostanut kuitenkaan, palvelee paremmin amerikkalaisia juuriensa etsijöitä. Mutta kannattaa kokeilla.
Etnisyyshommasta en niin tiedä, suomalaiseksi ja skandinaaviksi väittää ja niin kai se on, Kiikasta, Sauvosta ja Hartolasta ollaan, vasta 9. isälinjalta on (ehkä) syntynyt Ruotsissa...
Tuo DNA-homma on kyllä hämmästyttävä; ne muutamat sukulaiset jotka testin ovat tehneet paukahtavat kyllä hyvin esille. Jopa viiden kuuden sukupolven takaa heitä löytyy. Tarkentuu varmaan kun ehdin tutkia kaikki (heh heh!) linjat vanhimmasta nuorimpaan. Muuten tarjoaa ihan uppo_outoa väkeä, vaan heilläkin on taas toisiinsa kytköksiä, joten jotain perää systeemissä on. Samoin vaimon puolelta on löytynyt varsin yllättäviä kytköksiä.

Olen kyllä kohtuullisen tyytyväinen palveluun vaikka varmaan olenkin jo hyvin linkitetty jossain Mossadin rekistereissä. Vaan kaipa sinne muutenkin nykypäivänä joutuu! :roll: . En kadu.

Vastaa Viestiin